Pozdrav!

Ja sam Hvjezd. U slobodno sam vrijeme kombinator i sakupljač kakica. Od svih hobija (koliko ih stignem imati), najviše volim raditi tlocrte stanova.

Uglavnom, imam jednu blesavu naviku. Naime, čim zagazim u nečiji stan ili kuću prvi put, brzinski skontam što bih mijenjala i što bi moglo bolje. Tako sam i počela raditi tlocrte jer me zanimalo kako bi taj prostor izgledao. A onda sam uključila i tlocrte stanova od posvukuda. A nakon toga sam još počela izmišljati tlocrte jako malih stanova (mikrostanovi, zakon su mi!).

Inače preferiram manje prostore jer ih je jednostavno održavati, nema mjesta nakupljanju nepotrebnih stvari i sve je nadohvat ruke.  Tim više što su cijene nekretnina nenormalno visoke tako da je svaki kvadrat prostora zlata vrijedan (doslovno). Za ugodan/ lagodan život, zbilja nisu potrebna 374 kvadrata. Itekako se u malo kvadrata može napraviti prostor koji ima osnovno potrebno za normalan život.

U jednom trenutku, nakupilo se tih tlocrta i rekoh, zašto da ih ne podijelim sa svijetom, nisu baš toliko loši. Jako me veseli to crtkaranje, pa čak i izrada bloga (sve učiš pješke, ali zabavno je).

Software koji koristim je Roomsketcher i sve na blogu je isključivo moj rad.

Radite ono što volite i volite ono što radite (ili bar pokušajte)!  
tlocrti volim raditi tlocrte stanova